Onze boorwagens

Met onze boorwagens kunnen we door asfalt, beton- en stabilisatiemateriaal boren. De beschikbare diameters beginnen bij 100 mm en lopen door tot 350 mm. De grote diameter van 350 mm wordt ingezet voor het uitvoeren van asbestonderzoek onder verhardingslagen of in een halfverharding.

Doordat we goed in staat zijn om ook door de stabilisatielagen te boren worden we veel ingezet bij wegenbouwkundig onderzoek en constructie onderzoeken. Met onze kernboorwagens zijn we in staat om in een kort tijdsbestek een goede productie te maken.

De combinatie van machinale kernboringen en milieukundige veldwerk is een perfecte combinatie. Daarom worden wij vaak ingezet om deze onderzoeken gecombineerd uit te voeren voor onze opdrachtgevers, die hierdoor volledig ontzorgd worden. Ook kunnen de boorwagens ingezet worden ter ondersteuning van een veldwerkteam van de opdrachtgever. Deze werkzaamheden worden zowel overdag, met of zonder bloktijden, als in de nacht uitgevoerd op snelwegen of provinciale wegen. De bijbehorende veiligheidsmaatregelen en wegafzettingen kunnen eveneens door ons geregeld worden.

  • Slophoosweg 16
    5491 XR Sint-Oedenrode

Copyright © 2023-2024 Milieupartner BV | Realisatie: Shout4sites